Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pórek, na větší kusy (cca 300 gramů)
- 100 gramů brambor, na větší kusy (1 brambora)
- 120 gramů cibule, na čtvrtky (1 cibule)
- 1 stroužek česneku
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 80 gramů)
- 1000 gramů drůbežího vývaru
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů rybího filé
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 10.83 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Drožďová polévka s pórkem
40min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min
Parmazánová polévka s rýží
25min
Pralinky s mandlovým likérem
1h
Zelné knedlíky
36 dk
Koláč s mletým masem a zeleninou
1 Std. 30 Min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Brak ocen
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Velikonoční bezé koláč
2 Std.
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 menit
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 menit