Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů salátové okurky, oloupané, na kousky
- 4 špetky soli
- 50 gramů šalotky, napůl
- 80 gramů nakládaných okurek, scezených
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 2 polévkové lžíce červeného vinného octa
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 1 špetka mletého černého pepře
- 300 gramů mortadelly, na kostičky (cca 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Těstovinový salát s mrkví, jablky a ořechy
40 Min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30 min
Celerové ragú s mandlemi
45 Min
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40 Min
Ovesná snídaňová kaše z mleté rýže a mandlí
10min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30 Min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 Std. 30 Min
Bavorský bramborový salát
15min
Bramboráky se zelím a slaninou
20 Min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1h 10min
Špagety se smetanovou omáčkou
35 Min
Karamelizovaná cibule (400 - 500 gramů)
50 Min