Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů salátové okurky, oloupané, na kousky
- 4 špetky soli
- 50 gramů šalotky, napůl
- 80 gramů nakládaných okurek, scezených
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 2 polévkové lžíce červeného vinného octa
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 1 špetka mletého černého pepře
- 300 gramů mortadelly, na kostičky (cca 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cukety plněné krůtím masem
1hod. 10min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1h 30 min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min
Květáková pizza s klobáskou
1 godz. 20 min
Rajčatovo-tvarohové pletence
1hod. 10min
Mojo Amarillo
Brak ocen
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min
Středomořský kuřecí koláč
50min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Brak ocen
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12 Std. 30 Min
Avokádová majonéza
15 min
Restovaný pórek (200 gramů)
20min