Wersje kompatybilne
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo medio
- 40 g di concentrato di pomodoro
Ripieno
- 50 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 35 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 15 g di gherigli di noci (3 noci)
- 15 g di pancetta di maiale
- 90 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 30 g di burro fuso
- 1 cucchiaio di semi di papavero (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3443 kJ / 823 kcal
- Białko
- 37.5 g
- Węglowodany
- 64.5 g
- Tłuszcz
- 47.9 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Lanterna di frolla
1h 30min
Scrigno di cappelletti
2h
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1h
Cestini di verdure croccanti
55min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1h 25min
Cream tart
4h
Bignè con tre mousse
2h
Ghirlanda centrotavola
5h 5min