Urządzenia i Akcesoria
Pistachio and Almond Filo Coil
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Filo Coil
-
blanched almonds100 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled125 g
-
lemon finely grated zest only1
-
icing sugar plus extra for dusting125 g
-
egg white from medium egg1
-
unsalted butter diced100 g
-
filo pastry8 sheets
-
egg yolk from medium egg1
-
ground cinnamon1 pinch
-
flaked almonds15 g
Syrup
-
orange juice75 g
-
honey140 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
4853 kJ /
1160 kcal
Tłuszcz
79 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh Fruit Tarts
7 godz. 5 min
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Turkish Spiced Lamb Bites
1 godz. 30 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Focaccia
3 godz.
Choux Pastry
2 godz.
Baklava
1 godz. 10 min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2 godz. 30 min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min