豆腐鱼烧豆腐

豆腐鱼烧豆腐

4.4 26 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 20 克
  • 豆腐鱼 洗净,切块
    350 克
  • 嫩豆腐 切块3×3厘米
    250 克
  • 青椒 切块
    50 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 料酒
    25 克
  • 生抽
    25 克
  • ¼ 茶匙
  • 切葱花
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18.6 g
Kalorie 1344.3 kJ / 321.3 kcal
Tłuszcz 20.2 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...