Urządzenia i Akcesoria
豆腐鱼烧豆腐
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
豆腐鱼 洗净,切块350 克
-
嫩豆腐 切块3×3厘米250 克
-
青椒 切块50 克
-
老抽1 茶匙
-
料酒25 克
-
生抽25 克
-
盐¼ 茶匙
-
葱 切葱花5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.6 g
Kalorie
1344.3 kJ /
321.3 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny