
Urządzenia i Akcesoria
Żeberka w kapuście
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 porcje
Składniki
-
żeberek wieprzowych, pasków pokrojonych na kawałki1000 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego1 łyżeczka
-
kapusty kiszonej odsączonej z zalewy800 g
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki120 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki80 g
-
ząbki czosnku2
-
oleju rzepakowego plus dodatkowa ilość do obsmażenia żeberek20 g
-
wody850 g
-
koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM1 czubata łyżeczka
-
majeranku, suszonego1 łyżeczka
-
papryki słodkiej, mielonej1 płaska łyżeczka
-
kminku, mielonego½ łyżeczki
-
ziarna ziela angielskiego3
-
liście laurowe, suszone2
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
896 kcal /
3752 kJ
Białko
41.2 g
Tłuszcz
79.3 g
Węglowodany
11.7 g
Błonnik
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA MIĘSNE
65 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Flaczki wołowe
2 godz. 35 min
Chrupiący boczek z piwnym sosem
2 godz. 40 min
Karkówka z cebulą
1 godz. 45 min
Bigos podhalański
1 godz. 40 min
Kaczka nadziewana farszem mięsno-grzybowym
3 godz. 40 min
Bigos
1 godz. 30 min
Fasolka po bretońsku
13 godz. 30 min
Gulasz z żołądków drobiowych
1 godz. 40 min
Golonka w sosie piwnym
2 godz. 20 min
Gulasz z drobiowych serc i pieczarek
2 godz. 25 min
Zupa gulaszowa
1 godz. 35 min
Karkówka po karkonosku
1 godz. 50 min