剁椒芽白

剁椒芽白

4.4 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 菜籽油
    25 克
  • 猪油
    15 克
  • 剁椒
    40 克
  • 大白菜 去掉叶子,只留白色的芽白,切块
    350 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.1 g
Kalorie 933 kJ / 223 kcal
Tłuszcz 20.4 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...