Urządzenia i Akcesoria
橄榄菜饭
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 人份
Składniki
-
蒜瓣8 个
-
小红葱120 克
-
干香菇 浸软,去蒂8 朵
-
食油40 克
-
五花肉 去皮,切薄片200 克
-
虾米 浸软,沥干20 克
-
橄榄菜 沥干油200 克
-
鸡精粉20 克
-
水600 克
-
红萝卜 切丁50 克
-
半熟印度香米 洗净350 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1013 mg
Białko
10 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一锅焖饭
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy