橄榄菜饭

橄榄菜饭

4.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 人份

Składniki

  • 蒜瓣
    8 个
  • 小红葱
    120 克
  • 干香菇 浸软,去蒂
    8 朵
  • 食油
    40 克
  • 五花肉 去皮,切薄片
    200 克
  • 虾米 浸软,沥干
    20 克
  • 橄榄菜 沥干油
    200 克
  • 鸡精粉
    20 克
  • 600 克
  • 红萝卜 切丁
    50 克
  • 半熟印度香米 洗净
    350 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1013 mg
Białko 10 g
Kalorie 2197 kJ / 525 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...