橄榄菜饭
TM6

橄榄菜饭

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 8 个 蒜瓣
  • 120 克 小红葱
  • 8 朵 干香菇 ,浸软,去蒂
  • 40 克 食油
  • 200 克 五花肉 ,去皮,切薄片
  • 20 克 虾米 ,浸软,沥干
  • 200 克 橄榄菜 ,沥干油
  • 20 克 鸡精粉
  • 600 克 水
  • 50 克 红萝卜 ,切丁
  • 350 克 半熟印度香米 ,洗净

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2197 kJ / 525 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
4 g
Sód
1013 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy