西刀鱼肉云吞

西刀鱼肉云吞

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
25 块(pc)

Składniki

  • 西刀鱼 ,只取鱼肉(参考贴士)
    500 克
  • 2 ½ 茶匙
  • 小苏打
    ¼ 茶匙
  • 木薯粉
    30 克
  • 冰水
    200 克
  • 澄面粉
    15 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 麻油
    1 茶匙
  • 饺子皮
    25 张

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块(pc)

Sód 297 mg
Białko 4 g
Kalorie 274 kJ / 65 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...