Urządzenia i Akcesoria
Crème d'amande
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
330 g
Składniki
-
100 g de sucre en poudre
-
100 g d'amandes en poudre
-
10 g de fécule de maïs
-
10 g de sucre vanillé maison
-
10 g de rhum (opcjonalnie)
-
100 g de beurre doux mou
-
1 œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 330 g
Białko
27 g
Kalorie
7886 kJ /
1892 kcal
Tłuszcz
143 g
Błonnik
15 g
Węglowodany
124 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème pâtissière
15 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 min
Pâte sucrée
1 h 50 min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 h 15 min
Lemon curd
15 min
Dacquoise
40 min
Génoise au chocolat
45 min
Crème diplomate aux fruits
1 h
Galette à la crème d'amande
1 h 20 min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 h 25 min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Lemon curd
25 min