
Urządzenia i Akcesoria
Frappè al cappuccino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 bicchieri
Składniki
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda400 g
-
di zucchero a velo1 - 2 cucchiai
-
di latte fresco500 g
-
di zucchero70 g
-
di caffè espresso60 g
-
di cubetti di ghiaccio200 g
Terminare la preparazione
-
cacao amaro in polvere a piacere
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Kalorie
528 kcal /
2209 kJ
Białko
7.1 g
Tłuszcz
40.4 g
Węglowodany
36.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'arte nel bicchiere
61 Przepisów
Włochy
Włochy