Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 325 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva, y un poco más para servir
-
100
g de moronga, entera, con cortes finos a lo largo
lub 100 g de chorizo, maduro - 230 g de acelgas, frescas, cortadas en juliana muy fina
- 400 g de papas, en trozos
- 300 g de calabacita, en trozos
- 2 cdas de sal gruesa
- 1 cucharada de pimienta negra molida
- 850 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 895 kJ / 213 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de ejote
30 min.
Sopa de cebolla
1j 10 menit
Mojo de ajo
15 min.
Sopa de ajo
40 min
Verduras rellenas
1h 20min
Mole de huitlacoche
20p
Sorbete espumoso de naranja
8h
Quiche de cuatro quesos y durazno
1j 10 menit
Crema de hongos con tocino
25 min.
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min.
Sopa de cebada perla y hongos
50min
Ratatouille
40 min