Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g de mantequilla sin sal en cubos, a temperatura ambiente
- 180 g de azúcar refinada
- 2 huevos
- 300 g de harina de trigo
- 20 g de cocoa en polvo
- 1 pizca de sal fina
- 2 cditas de polvo para hornear
- 245 g de leche
- 2 cdas de colorante en gel, color rojo
- betún para pastel de queso crema (ver receta)
- frambuesas, para decorar
- fresas, para decorar
- 3 cdas de coco rallado, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1831.9 kJ / 436.2 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Betún de queso crema
5 min
Pastel arcoiris
2h
Cupcakes de telaraña
1 godz. 5 min
Corona de chocolates
1h 30min
Conglomerado de piña y coco
1h 30min
Pastel double fudge
3h
Red velvet
1h 30min
Betún de chocolate
10 min
Betún de mantequilla básico
10 min
Betún de queso crema
5 min
Conchas de pueblo con nata y mermelada
50min
Betún de vainilla
5 min