Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g de mantequilla sin sal en cubos, a temperatura ambiente
- 180 g de azúcar refinada
- 2 huevos
- 300 g de harina de trigo
- 20 g de cocoa en polvo
- 1 pizca de sal fina
- 2 cditas de polvo para hornear
- 245 g de leche
- 2 cdas de colorante en gel, color rojo
- betún para pastel de queso crema (ver receta)
- frambuesas, para decorar
- fresas, para decorar
- 3 cdas de coco rallado, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1831.9 kJ / 436.2 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel arcoiris
2h
Pastel triple chocolate en capas
2j 30 menit
Cupcakes de telaraña
1h 5min
Betún de queso crema
5min
Barras de chocolate
6h 10min
Red velvet
1hod. 30min
Pastel de chocolate
45min
Cup-cakes de cactus
45min
Betún de mantequilla básico
10 min
Betún de queso crema
5min
El mejor pastel de chocolate
1h
Festejo de zanahoria
2hod. 55min