Urządzenia i Akcesoria
Pica pau portugués
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porciones
Składniki
-
200 g de pepinillos en escabeche
-
40 g de aceite de oliva
-
2 dientes de ajo
-
350 g de carne de res para guisar cortada en tiras
-
1 cucharadita de sal
-
20 g de mostaza
-
1 hoja de laurel seca
-
60 g de cerveza de malta
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
0 mg
Białko
20 g
Kalorie
899 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
3 godz.
Galletas de matcha
1 godz. 10 min
Flan
Brak ocen
Salmón con brócoli, salsa de miel y mostaza
Brak ocen
Cazuela de requesón
45 min
Ribeye con costra de café y tostones de papas
1 godz. 10 min
Estofado polaco de cazador Podhale (Bigos)
1 godz. 40 min
Gazpacho de chabacano y jitomate
1 godz. 15 min
4 Plátanos con relleno de chocolate
20 min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Bombón helado de chocolate
5 godz.
Licuado de aguacate y vainilla
5 min