
Urządzenia i Akcesoria
Eierschecke
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
12 Stücke
Składniki
Puddingcreme
-
Milch400 g
-
Zucker150 g
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Eier getrennt5
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
Quarkcreme
-
Magerquark750 g
-
Eier2
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Zucker150 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
304 kcal /
1271 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Przepisy
Niemcy
Niemcy