Urządzenia i Akcesoria
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
Sauerkirschen entsteint600 g
-
Bananen reif, in Stücken200 g
-
Zitronensaft15 g
-
Gelierzucker 1:1800 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
3905 kJ /
932 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
222 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zeit für Kirschen
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20min
Johannisbeergelee
25min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1h 10min
Kirsch-Bananen-Konfitüre
30min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25min
Kirschkonfitüre
25min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30min