Urządzenia i Akcesoria
Bavorské preclíkové bulky
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 kusů
Składniki
-
300 gramů vody vlažné, plus další množství na vaření (cca 2 l)
-
2 čajové lžičky instantního droždí20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
-
10 gramů cukru
-
10 gramů soli
-
40 gramů jedlé sody
-
hrubá sůl na posypání
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Sód
395.4 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
716 kJ /
171.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Domácí pekárna
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Sýrový věnec z plněných pizza kuliček
2 godz. 30 min
Plněné krokety
2 godz. 30 min
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2 godz. 40 min
Celozrnný pita chléb
1 godz. 35 min
Slaný palačinkový dort s játry
Brak ocen
Japonská majonéza (kewpie)
15 min
Louhované cibulovo-sýrové bochánky
1 godz. 40 min
Omáčka Mornay
15 min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12 godz.
Koláč makový květ
2 godz. 20 min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Kváskový chléb
16 godz. 30 min