Urządzenia i Akcesoria
Bavorské preclíkové bulky
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 kusů
Składniki
-
300 gramů vody vlažné, plus další množství na vaření (cca 2 l)
-
2 čajové lžičky instantního droždí20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
-
10 gramů cukru
-
10 gramů soli
-
40 gramů jedlé sody
-
hrubá sůl na posypání
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Sód
395.4 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
716 kJ /
171.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Domácí pekárna
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pita chléb
1 godz. 25 min
Slaný závin s osmahnutými bramborami
1 godz. 30 min
Chléb s černým pivem bez kynutí
1 godz. 10 min
Pivní bulky s čedarem
3 godz. 15 min
Rustikální chléb s olivami, fíky a ořechy
2 godz. 20 min
Skořicoví minišneci na špejli
1 godz. 30 min
Věnec z hot dogů s chilli con carne
2 godz. 30 min
Skládaný chléb se sušenými rajčaty
1 godz. 50 min
Irský soda bread
45 min
Placky s bylinkovým máslem
35 min
Chléb se semínky a cibulkou
1 godz. 50 min
Sýrový věnec z plněných pizza kuliček
2 godz. 30 min