Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
-
100
gramů pancetty
lub 100 gramů anglické slaniny - 25 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů červeného vína, suchého
- 240 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 650 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 240 gramů fazolí borlotti, konzervovaných, scezených, propláchnutých
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2068 kJ / 493 kcal
- Białko
- 13.85 g
- Węglowodany
- 80.68 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Błonnik
- 1.41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30 Min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 Min
Květy černého bezu smažené v těstíčku
30 Min
Rizoto s kari a mrkví
30 Min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1 Std.
Čočkové válečky s uzeninou
45 Min
Vegetariánský rýžový salát
40 Min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 Min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45 Min