Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů brambor, oloupaných
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů másla
- 700 gramů hlaviček čerstvých žampiónů, na čtvrtky
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 10 gramů bramborového škrobu
- 500 gramů vody
- 1 balíček camembertu (120 gramů)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 883.3 kJ / 211 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 378.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1h 10 min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 min
Těstoviny penne s houbami
35min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1h 30 min
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1h 30 min
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45 min
Smetanové brambory se špenátem
50 min
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1 Std. 50 Min
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1h 20 min
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1h