Wersje kompatybilne
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů kadeřavé kapusty, bez košťálu
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje
- 1 čajová lžička soli, plus na dochucení
- 800 gramů brambor, na kostičky (cca 1 cm)
- 1 špetka mletého černého pepře
- 400 gramů vepřové pečeně, uzené, bez kosti, 4 plátky
Omáčka
- 150 gramů čerstvého sýra, např. Lučiny
- 30 gramů hladké mouky
- 2 špetky mletého černého pepře
-
½
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub ½ kostky zeleninového bujónu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1982 kJ / 473 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moravské zelí
25 min
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Dušený špenát
25 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Křenová polévka s bramborami
30 min
Špagety s mletým masem a špenátem
30 min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Pikantní fazolová polévka
11 Std.
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1u. 20min
Fazolková polévka
35 min
Dušená mrkev
20min
Koprová omáčka
20min