Wersje kompatybilne
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů kadeřavé kapusty, bez košťálu
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje
- 1 čajová lžička soli, plus na dochucení
- 800 gramů brambor, na kostičky (cca 1 cm)
- 1 špetka mletého černého pepře
- 400 gramů vepřové pečeně, uzené, bez kosti, 4 plátky
Omáčka
- 150 gramů čerstvého sýra, např. Lučiny
- 30 gramů hladké mouky
- 2 špetky mletého černého pepře
-
½
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub ½ kostky zeleninového bujónu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1982 kJ / 473 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min
Kapr vařený v páře
55 Min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min
Kotleta s hříbky a rýží
55 Min
Bramboračka se sušenými houbami
30 Min
Koprová omáčka
20 Min
Zabijačková černá polévka
35 Min
Žampióny plněné kysaným zelím
40 min
Moravské zelí
25 Min
Zelňačka
25 Min
Hrstková polévka
10 Std. 40 Min