Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau, et pour la cuisson des gnocchis
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1372 kJ / 323 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 62.7 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Gnocchis de patate douce
40 Min
Arancinis
3h
Ravioli, on est lundi !
2 godz. 30 min
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Bretzel
1 Std. 10 Min
Pâtes fraîches
1 Std.
Gnocchis poêlés aux herbes
1 Std. 20 Min
Gnocchis de butternut
1h 35min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1h 15min
Gnocchi au potiron jaune
1h 15min
Panisses
30 Min
Ravioli maison
2 godz. 15 min