Urządzenia i Akcesoria
Gnocchis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
1000 g d'eau pour la cuisson des gnocchis
-
20 g de gros sel
-
800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
-
350 g de farine de blé
-
1 œuf
-
farine de blé pour le plan de travail
-
l'eau froide pour la cuisson des gnocchis
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.5 g
Kalorie
1372 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gnocchis poêlés aux herbes
1h 20min
Ravioli maison
2h 15min
Bretzel
1h 10min
Gnocchis de patate douce
40min
Panisses marseillaises
3h
Pâtes fraîches
1h
Ravioli, on est lundi !
2h 30min
Gnocchis de butternut
1h 35min
Gnocchi au potiron jaune
1h 15min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1h 15min
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Focaccia au romarin
2h 20min