Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau, et pour la cuisson des gnocchis
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1372 kJ / 323 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 62.7 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Gnocchi au potiron jaune
1h 15min
Pâtes fraîches
1h
Gnocchis de butternut
1 Std. 35 Min
Ravioli, on est lundi !
2h 30min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Gnocchis de patate douce
40min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1h 15min
Ravioli maison
2h 15min
Gnocchis poêlés aux herbes
1 Std. 20 Min
Bretzel
1sa 10 dk