Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de pommes (3-4 pommes)
- 100 g de sucre
- 50 g de raisins secs
- 140 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre mou
- 90 g de farine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2605 kJ / 623 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 28 g
Alternatywne przepisy
Tatin de poires aux speculoos
50min
Clafoutis poire-speculoos
45min
Gâteau au caramel
45min
Moelleux aux pommes
50min
Moelleux aux pommes
1h
Gratin de poire aux amandes
45min
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50min
Crousti-moelleux aux pommes
1h
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1h
Tarte poire-chocolat
55min