Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de pommes (3-4 pommes)
- 100 g de sucre
- 50 g de raisins secs
- 140 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre mou
- 90 g de farine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2605 kJ / 623 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 28 g
Alternatywne przepisy
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40 min
Moelleux aux pommes
50min
Gratin poire-banane
55min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35min
Tatin de poires aux speculoos
50min
Clafoutis poire-speculoos
45 min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1h
Moelleux au chocolat au lait
1h
Moelleux aux pommes
1h
Gâteau super pomme
55min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h
Fondant minute au chocolat
20 min