Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de harina de repostería
- 140 g de azúcar
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 90 g de leche
- 140 g de crema de cacao y avellanas
- 20 g de cacao puro en polvo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2556 kJ / 611 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 81.9 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roscón bombón
4 Std.
Rocas de chocolate blanco
50 Min
Mug cake de yogur
20 Min
Mug cake con chocolate blanco
20 Min
Minisoufflés de chocolate y muesli crujiente
20 Min
Palitos de galleta cubiertos con chocolate (Pocky) - Japón
2 Std. 30 Min
Gofres de sartén
45 Min
Gofres de chocolate
20 Min
Mug cake de chocolate
5 Min
Mug cake de limón y almendra
20 Min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1 Std. 10 Min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1 Std.