Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cake
- 200 g unsalted butter, cut into pieces and softened, plus extra for greasing (see Tips)
- 680 g plain flour
- 540 g white sugar
- 2 tbsp baking powder
- 2 pinch salt
- 500 g full cream milk
- 2 tsp natural vanilla extract
- 4 eggs, room temperature
Buttercream icing
- 250 g icing sugar (see Tips)
- 120 g unsalted butter, cut into pieces and softened
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp natural vanilla extract
Fondant
- 80 g water
- 6 tsp gelatine powder
- 200 g glucose syrup
- 30 g glycerine (see Tips)
- 1240 g icing sugar, plus extra sifted for dusting (see Tips)
Colouring fondant
- food colouring of choice (approx. 5 colors)
Modelling paste
- ¾ tsp tylose (see Tips), plus extra if needed
- vegetable shortening (Copha®)
- sugar glue (see Tips)
Assembly
- sugar glue (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 5048.8 kJ / 1202.1 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 236.4 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.4 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 311.2 mg
Alternatywne przepisy
Simple butter biscuits
3h 20 min
Candy cane ice creams
49h 25 min
Lime sherbet
4 Std. 15 Min
Robot cake
2 godz.
Alphabet cupcakes
25 Std. 30 Min
Almond milk jellies with fruit coulis
4h 55 min
Chocolate ice cream
24h 20 min
Fairy doll cake
2 godz. 20 min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Birthday present cake
4h
Peanut caramel slice
5ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate fondant cake
40min