Urządzenia i Akcesoria
Tea party cake
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 52 godz. 50 min
12 portions
Składniki
Cake
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
plain flour680 g
-
white sugar540 g
-
baking powder2 tbsp
-
salt2 pinch
-
full cream milk500 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs room temperature4
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Fondant
-
water80 g
-
gelatine powder6 tsp
-
glucose syrup200 g
-
glycerine (see Tips)30 g
-
icing sugar plus extra sifted for dusting (see Tips)1240 g
Colouring fondant
-
food colouring of choice (approx. 5 colors)
Modelling paste
-
tylose (see Tips), plus extra if needed¾ tsp
-
vegetable shortening (Copha®)
-
sugar glue (see Tips)
Assembly
-
sugar glue (see Tips)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
311.2 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
5048.8 kJ /
1202.1 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Węglowodany
236.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie meat pies
2 godz.
Buttercream icing
10 min
Peanut butter and jam doughnuts
2 godz. 40 min
Giant doughnuts
2 godz. 40 min
Mini monsters
1 godz. 25 min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 godz. 40 min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 godz. 30 min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 godz.
Simple butter biscuits
3 godz. 20 min
Chocolate cupcakes
1 godz. 20 min
Basic vanilla cupcakes
35 min
Basic chocolate cupcakes
40 min