
Urządzenia i Akcesoria
Gluten free lamingtons
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Butter cake
-
unsalted butter for greasing
-
full cream milk80 g
-
gluten free flour mix (see Tips)170 g
-
caster sugar120 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
-
eggs2
-
natural vanilla extract2 tsp
Chocolate icing
-
pure icing sugar400 g
-
cocoa powder (gluten free)50 g
-
full cream milk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
pouring (whipping) cream (see Tips)80 g
-
jam of choice (see Tips)2 tbsp
-
desiccated coconut150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
460.6 kcal /
1934.4 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
21.9 g
Węglowodany
60.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Sód
95.2 mg