Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Butter cake
- 120 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g full cream milk
- 170 g gluten free flour mix (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 2 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate icing
- 400 g pure icing sugar
- 50 g cocoa powder (gluten free)
- 150 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp jam of choice (see Tips)
- 150 g desiccated coconut
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1934.4 kJ / 460.6 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 60.4 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.7 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 95.2 mg
Alternatywne przepisy
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 Std.
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1 godz. 5 min
Gluten free chocolate brownie
45min