![Gluten free lamingtons Gluten free lamingtons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08460BC2-F5D4-41CC-B879-372010B4BBC0/Derivates/80A319EE-5A0B-4A95-800A-816314C9ACA8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Butter cake
- 120 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g full cream milk
- 170 g gluten free flour mix (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 2 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate icing
- 400 g pure icing sugar
- 50 g cocoa powder (gluten free)
- 150 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp jam of choice (see Tips)
- 150 g desiccated coconut
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1934.4 kJ / 460.6 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 60.4 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.7 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 95.2 mg
Alternatywne przepisy
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten-free goodness pastry
1hod.
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 Std.
Gluten free birthday sponge cake
1hod. 10min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Easy coconut cake
1hod. 45min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 Min
Gluten free carrot and almond cake
2hod. 30min