Chiles jalapeños en escabeche

Chiles jalapeños en escabeche

4.5 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
900 g

Składniki

  • 35 g de aceite
  • 70 g de cebolla
  • 1 diente de ajo pelado
  • 260 g de zanahoria con cáscara, cortadas en rebanadas (5 mm)
  • 280 g de chiles jalapeños cortados en rebanadas (5 mm)
  • 3 hojas de laurel, secas
  • 5 pimientas gordas
  • 5 pimientas negras enteras
  • 3 ramitas de tomillo fresco
  • 2 cdas de sal gruesa
  • 275 g de vinagre blanco

Wartości odżywcze na 900 g

Kalorie 616.6 kcal / 2579.8 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 37.8 g
Węglowodany 60.6 g
Błonnik 19.7 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 11493.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...