Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina (y algo más para espolvorear)
- ½ cucharadita de sal
-
400
g de queso provolone cortado en lonchas finas
lub 400 g de queso de cabra en rulo en rodajas - 4 peras medianas cortadas en láminas (sin pepitas)
- 300 g de uvas blancas cortadas en mitades (sin pepitas)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3587 kJ / 858 kcal
- Białko
- 37.23 g
- Węglowodany
- 102.23 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Błonnik
- 7.42 g
Alternatywne przepisy
Pan de agua
3 Std.
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Minitarta tatín
1 Std. 20 Min
Colines tres sabores
Keine Bewertungen
Crêpes con salsa de albaricoques y menta
50 Min
Pa amb oli mallorquín
4 godz. 10 min
Palitos de queso con pipas de calabaza
1 Std. 30 Min
Sopa francesa de cebolla
1 Std.
Minihojaldres de almendra
30 Min
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1 Std. 30 Min
Tortitas de batata de Luisiana (sweet potato pancakes)
1 Std. 15 Min