Rollerpizza

Rollerpizza

4.4 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

Relleno
  • de queso parmesano
    50 g
  • de tomates secos
    30 g
  • de tomates cherry
    250 g
  • de hojas de albahaca frescas
    3 cucharadas
  • de orégano fresco (solo las hojas)
    4 cucharadas
  • de mozzarella fresca
    200 g
  • de queso rallado (mezcla 4 quesos)
    200 g
  • de pimienta de Cayena molida
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
Masa y montaje
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar la masa)
    50 g
  • de agua
    200 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de levadura prensada fresca
    20 g
  • de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
    400 g
  • de sal
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 475 kcal / 1987 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 27.8 g
Węglowodany 37.8 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...