Tatin de pera

Tatin de pera

4.2 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • caramelo líquido para caramelizar los moldes
  • peras (conferencia, blanquilla, etc.) descorazonadas
    6
  • de azúcar
    110 g
  • de mantequilla
    40 g
  • de canela molida
    ½ cucharadita
  • huevos
    2
  • de azúcar vainillado
    ¼ cucharadita
  • de harina de repostería
    80 g
  • de agua (para el vapor)
    600 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 257 kcal / 1077 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...