Frühstücksfladenbrot aus Banane und Roggenmehl

Frühstücksfladenbrot aus Banane und Roggenmehl

4.1 41 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 Stück

Składniki

  • Bananen in Stücken
    125 g
  • Milch
    160 g
  • Honig
    15 g
  • Trockengerm (ca. 8 g)
    1 TL
  • Roggenmehl etwas mehr zum Bemehlen
    150 g
  • Weizenmehl, glatt
    180 g
  • Salz
    1 TL
  • Mohnsamen
    15 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 256 kcal / 1070 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...