Erdäpfelfladenbrote

Erdäpfelfladenbrote

4.2 33 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
8 Stück

Składniki

  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Würfeln (2 cm)
    500 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Schlagobers
    50 g
  • Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen
    150 g
  • Backpulver
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 4 g
Kalorie 648 kJ / 155 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...