Urządzenia i Akcesoria
Erdäpfelfladenbrote
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
8 Stück
Składniki
-
Erdäpfel, mehlig geschält, in Würfeln (2 cm)500 g
-
Wasser500 g
-
Salz etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Schlagobers50 g
-
Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen150 g
-
Backpulver1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
4 g
Kalorie
648 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maisbrot
1 godz. 5 min
Pfeffer-Brötchen
1 godz. 20 min
Buchweizen-Knabberstangen
2 godz.
Selbstgemachter Halloumi
3 godz. 15 min
Pikante Erdäpfelbuchteln
1 godz. 50 min
Käse-Zwiebel-Maisbrot (Sopa Paraguaya)
1 godz.
Roggenfladenbrot
2 godz. 10 min
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Dille und Feta Fladenbrot
1 godz. 20 min
Grissini mit Mohn oder Sesam
1 godz. 35 min
Sesam-Mohn-Cracker
40 min
Würziges Fladenbrot
1 godz. 40 min