Dille und Feta Fladenbrot

Dille und Feta Fladenbrot

4.5 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 Stück

Składniki

  • frische Dille Spitzen abgezupft
    20 g
  • Trockengerm (8 g)
    2 TL
  • Wasser
    150 g
  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
    350 g
  • Feta in Stücken
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 356 kcal / 1491 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...