Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g frische Dille, Spitzen abgezupft
- 2 TL Trockengerm (8 g)
- 150 g Wasser
- 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Feta, in Stücken
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Fougasse mit Käse
2 Std. 35 Min
Türkisches Fladenbrot
2 Std. 10 Min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 Std. 30 Min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Roggenfladenbrot
2 Std. 10 Min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30min
Kräuterbutter-Fladenbrote
35min
Knoblauchbaguettes
2 Std.
Gewürzbaguettes
1 Std. 35 Min