Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 50 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 718 kJ / 170 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Fondue de poireaux
25 min
Poireaux vinaigrette
35 dk
Compotée de poivrons
35 dk
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12hod. 45min
Epinards à la crème
25 min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30 Min
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1sa
Carottes au cumin
35 dk
Tartiflette
1h 15min
Sauce au roquefort
20 dk
Confit d'oignons
30 Min
Risotto de poulet aux champignons
30 Min