Urządzenia i Akcesoria
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen3
-
Oregano, getrocknet2 EL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Paprika rosenscharf (opcjonalnie)½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen½ TL
-
Weißweinessig100 g
-
Orangensaft150 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Salz2 TL
-
Schweinefleisch, ohne Knochen durchwachsen (z.B. Schweinenacken), in Würfeln (4 cm)1000 g
-
Öl20 g
-
Schweineschmalz20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
36 g
Kalorie
1227 kJ /
293 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva México
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2 godz.
Thai-Burger
30 min
Schweinerippchen auf mexikanische Art mit würziger Tomatensalsa
50 min
Hühnerspießchen mit Erdnusssauce
1 godz. 30 min
Pastrami Sandwich (Harry & Sally)
2 godz.
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Chili con Carne
50 min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1 godz. 35 min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.