Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla carbonara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
pecorino cheese cut into pieces (3 cm - optional)30 g
-
guanciale cut into cubes (see Tips)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
ground black pepper3 pinches
-
sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
547.3 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
2521.8 kJ /
602.7 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
61.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raspberry and basil sangria
40 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
All in one bowl bolognese
40 min
Creamy potato mash
30 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Nasi Goreng Kampung
40 min
Macaroni carbonara
30 min
No fail mash potato
20 min