Urządzenia i Akcesoria
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl30 g
-
Hokkaido-Kürbis in Würfeln (2 cm)400 g
-
Wasser500 g
-
Milch200 g
-
Salz½ TL
-
Nudeln Sorte Casarecce300 g
-
Gorgonzola in Stücken125 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Basilikum12 Blätter
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
684 mg
Białko
19 g
Kalorie
2257 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spinat-Walnuss-Risotto
35 Min
Kürbisrisotto
55 Min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 Min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Zucchini Mac and Cheese
30 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min
Kürbis-Thymian-Sauce zu Nudeln
30 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Kürbis-Carbonara
40 Min