Urządzenia i Akcesoria
核桃酪
Przygotowanie 24 godz.
Czas całkowity 24 godz. 25 min
3 人份
Składniki
-
糯米 用冷水浸泡过夜,沥干水分备用50 克
-
红枣 去核浸泡2-3小时,沥干水分85 克
-
水600 克
-
冰糖35 克
-
核桃仁 选用熟的核桃仁40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 人份
Białko
9.7 g
Kalorie
3402 kJ /
813 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
136.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny