核桃酪

核桃酪

4.7 49 rating
Przygotowanie 24 godz.
Czas całkowity 24 godz. 25 min
3 人份

Składniki

  • 糯米 用冷水浸泡过夜,沥干水分备用
    50 克
  • 红枣 去核浸泡2-3小时,沥干水分
    85 克
  • 600 克
  • 冰糖
    35 克
  • 核桃仁 选用熟的核桃仁
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 3 人份

Białko 9.7 g
Kalorie 3402 kJ / 813 kcal
Tłuszcz 24.5 g
Błonnik 5.7 g
Węglowodany 136.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...