Urządzenia i Akcesoria
Dip de huitlacoche
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz.
1 receta completa
Składniki
-
60 g de cebolla
-
1 diente de ajo
-
5 g de aceite , y un poco más para engrasar
-
350 g de huitlacoche , en lata
-
90 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
1 sobre de grenetina en polvo
-
epazote , en juliana, para decorar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Kalorie
1537 kJ /
386 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
59 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
¡A FESTEJAR!
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crema de chicharrón
25 min
Chiles en escabeche
1 godz.
Crema de cilantro
30 min
Sopa de poro y papa
40 min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Rajas con elote
20 min
Ensalada de surimi
10 min
Crema de elote
20 min
Salsa tampico
10 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 godz.
Crema de chile poblano
25 min
Sopa de nopales
45 min