Urządzenia i Akcesoria
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
-
300 gramů těstovin například špagety či penne
-
50 gramů parmazánu
-
120 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
150 gramů masa z klobásy (např. vinné), syrového
-
100 gramů červeného vína
-
400 gramů rajčat v plechovce (1 plechovka)
-
1 snítka rozmarýnu, čerstvého lístky
-
1 snítka čerstvého tymiánu lístky
-
¼ čajové lžičky soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
19.3 g
Kalorie
2214 kJ /
529 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
67.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Vepřové maso s houbami na víně
1 godz. 50 min
Tagliatelle se šunkou a žampióny
20 min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 min
Ďábelské toasty
50 min
Těstovinový salát s mrkví, jablky a ořechy
40 min
Tiramisu (bez laktózy)
12 godz. 40 min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 min
Okurkovo-šunkové palačinky
1 godz. 10 min
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2 godz.
Vaječné kanapky
5 min
Bramborová bábovka s anglickou slaninou
1 godz. 40 min
Vepřenky
25 min