Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů těstovin, například špagety či penne
- 50 gramů parmazánu
- 120 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 150 gramů masa z klobásy (např. vinné), syrového
- 100 gramů červeného vína
- 400 gramů rajčat v plechovce (1 plechovka)
- 1 snítka rozmarýnu, čerstvého, lístky
- 1 snítka čerstvého tymiánu, lístky
- ¼ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2214 kJ / 529 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 67.3 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Kuře alla cacciatora
50min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1 Std.
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30 Min
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 Min
Jehněčí s cizrnou
1 Std. 5 Min
Pivní rizoto s houbami
45 Min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35 Min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1 Std. 15 Min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 Min
Mandlová srdíčka s citrónovou polevou (bez lepku)
3 Std.
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 godz. 50 min