Urządzenia i Akcesoria
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
-
300 gramů těstovin například špagety či penne
-
50 gramů parmazánu
-
120 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
150 gramů masa z klobásy (např. vinné), syrového
-
100 gramů červeného vína
-
400 gramů rajčat v plechovce (1 plechovka)
-
1 snítka rozmarýnu, čerstvého lístky
-
1 snítka čerstvého tymiánu lístky
-
¼ čajové lžičky soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
19.3 g
Kalorie
2214 kJ /
529 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
67.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15 min
Gulášová polévka s balzamikem
1 godz. 30 min
Vejce se žampiónovou náplní
40 min
Jarní salát se šunkou a vejci
25 min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 godz. 50 min
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1 godz. 15 min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 godz. 30 min
Masové kuličky s polentou
Brak ocen
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1 godz.
Rizoto s uzeným sýrem
35 min
Zámecké rizoto
35 min
Špekové knedlíky
50 min