Urządzenia i Akcesoria
血糯米红豆芋头羹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
血糯米100 克
-
红豆30 克
-
水 浸泡用
-
水 烹煮用800 克
-
芋头 荔浦芋头,去皮切约2厘米小块250 克
-
冰糖 依个人口味增减30 克
-
椰浆 (opcjonalnie) 装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
5.9 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
805.8 kJ /
192.8 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
39.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
炫黑食尚
20 Przepisów
Chiny
Chiny