血糯米红豆芋头羹

血糯米红豆芋头羹

4.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
4 人份

Składniki

  • 血糯米
    100 克
  • 红豆
    30 克
  • 浸泡用
  • 烹煮用
    800 克
  • 芋头 荔浦芋头,去皮切约2厘米小块
    250 克
  • 冰糖 依个人口味增减
    30 克
  • 椰浆 (opcjonalnie) 装饰用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 5.9 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 805.8 kJ / 192.8 kcal
Tłuszcz 2.4 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 39.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...