Gluten Free Shortcrust Pastry
TM31 TM5

Gluten Free Shortcrust Pastry

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 75 g rice flour, plus extra for dusting
  • 75 g maize flour
  • 75 g potato starch
  • 100 g butter, diced
  • 30 g water, cold
  • 1 medium egg
  • 1 pinch fine sea salt

Wartości odżywcze
na 50 g
Kalorie
843.6 kJ / 201.6 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
22.8 g
Tłuszcz
11.3 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Błonnik
1.1 g
Sód
27.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy