Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 220 gramů krevet, tygřích, bez ocásků, rozmražených
- 200 - 220 gramů rybího filé, např. z lososa, na kousky (3 cm)
- 50 gramů červené cibule
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 400 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 250 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového vývaru - 240 - 260 gramů bílých fazolí, velkých, sterilovaných, scezených
- 150 gramů sladké baby kukuřice, sterilované, scezené, na půlky
- 170 - 180 gramů červené papriky, na kousky (1 cm)
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička estragonu, sušeného
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu
- 5 gramů citrónové šťávy, čerstvé
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 992 kJ / 236 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Hovězí Stroganoff
35min
Pad thai
45min
Thajská polévka s krevetami
30min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Nessuna valutazione
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min
Krevetová polévka s batáty
45min
Polévka Tom Yum
15min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1u. 30min
Tatarský biftek
5min