Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
gramů sýru Gruyére, na kostičky (3 x 3 cm)
lub 60 gramů sýru parmazánu, na kostičky (3 x 3 cm) - 1500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů brokolice, rozebrané na růžičky
- 8 kusů růžičkové kapusty, na čtvrtky
- 200 gramů mrkve, nakrájené na kolečka
- 1 stonek řapíkatého celeru, nakrájeného na nudličky (3 cm)
- 250 gramů těstovin, typu makaróny
- 130 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 400 gramů rajčatového protlaku
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1441 kJ / 339 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 58 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45 min
Zapečená rýže se zeleninou
1 Std.
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20min
Carpaccio z červené řepy
Pas d’évaluation
Hornazo
2h 15min
Pečené bramborové příšerky
2 godz. 5 min
Smetanové brambory se špenátem
50 Min
Zdravý krémový puding
20min
Těstoviny s paprikovou omáčkou
1 godz. 55 min
Bramborový koláč s jablky
1 Std.