Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Eier (Größe M) mit weißer Schale, kalt
- Essig
- 500 g Rote Rüben-Saft
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Ostereier orange gefärbt
55 λεπτ.
Ostereier hellblau gefärbt
55 λεπτ.
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1 Std.
Preiselbeerkompott
1h 25min
Bunte Ostereier - gelb, blau
2h 40min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 Std.
Ribiselgelee
55 λεπτ.
Frittaten
30 Min
Pizza Prosciutto
35 min
Staubzucker
5 Min