Wildschwein-Ravioli mit Specksauce

Wildschwein-Ravioli mit Specksauce

4.9 21 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen
    145 g
  • Salz und etwas mehr
    ¼ TL
  • Ei
    2
  • Eidotter
    1
  • Marsala Wein oder weißer Portwein
    100 g
  • Olivenöl
    15 g
  • Wasser
    370 g
  • Rote Rüben, roh in Würfel (5 mm)
    250 g
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Schweinefilet vom Wildschwein (0,5 mm), ca. 70 g, siehe Variante
    4 Scheiben
  • Gänseleber (0,5 mm), ca. 50 g, siehe Variante
    4 Scheiben
  • Trüffelbutter siehe Variante
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    3 Prisen
  • Schalotten geviertelt
    70 g
  • Speckwürfel
    120 g
  • Geflügelfond
    250 g
  • frischer Schnittlauch
    ½ Bund
  • Kümmel, gemahlen
    1 Msp.
  • Balsamico-Essig
    ½ TL
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Schlagobers
    125 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 25 g
Kalorie 2468 kJ / 590 kcal
Tłuszcz 35 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...