Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vody
- 500 gramů kuřecích prsou, nakrájených na plátky
- 150 gramů žampiónů, na plátky
- 1 stroužek česneku
- citrónová kůra, strouhaná, z 1/2 bio citrónu
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 polévková lžíce vinného octa
- 1 čajová lžička hnědého cukru
- 100 gramů olivového oleje
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka pepře, mletého
- 400 gramů čerstvého baby špenátu
- 6 kusů jarní cibulky, nakrájené
- 100 gramů loupaných mandlí
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2344 kJ / 560 kcal
- Białko
- 37.4 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h
Králík v balíčku s tymiánem
1h 30 min
Gnocchi trikolóra
25 min
Špenátový salát s kuřetem a se sušenými rajčaty
35 min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10 min
Čokoládové Digestives
1h 10min
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30 min
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 min
Těstoviny penne s houbami
35 min
Gnocchi s avokádem
20 min