Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta brioches
- 370 g di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
- 90 g di uova
- 30 g di tuorli d'uovo
- 80 g di cubetti di ghiaccio
- 70 g di zucchero semolato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 45 g di burro, a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
- 400 g di pesche in scatola tagliate a metà, lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
- 1 uovo, sbattuto per spennellare
- 100 g di gelatina neutra
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1000 kJ / 239 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calzoncini con i ceci
2h 15min
Chiacchiere
1h 35min
Amandovolo
1h 15 min
Alberelli al cioccolato
4h 25min
Veneziane mignon
2小时 30 分钟
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40min
Crema pasticcera
15 分钟
Pasta sfoglia veloce
2小时
Pastella per fritti
1h
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3h 30min
Piccole pastiere
2小时
Besciamella veloce
15 分钟