Danesi alle pesche (di Luca Montersino)

Danesi alle pesche (di Luca Montersino)

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
10 pezzi

Składniki

Pasta brioches
  • di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
    370 g
  • di uova
    90 g
  • di tuorli d'uovo
    30 g
  • di cubetti di ghiaccio
    80 g
  • di zucchero semolato
    70 g
  • di lievito di birra fresco
    15 g
  • di burro a pezzi (1-2 cm)
    45 g
  • di sale
    5 g
  • farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
  • di pesche in scatola tagliate a metà lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
    400 g
  • uovo sbattuto per spennellare
    1
  • di gelatina neutra
    100 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 239 kcal / 1000 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...