Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Carne
- 90 g de vino blanco
- 15 g de apio
- 25 g de zanahoria, en trozos
- 15 g de cebolla
- 5 pimientas gordas
- 1 rama hoja de perejil fresco
- 750 g de cuete de ternera, en una pieza
- 700 g de agua
Mayonesa
- 175 g de aceite
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 10 g de mostaza
- 1 g de vinagre
- 1 cdita de sal, al gusto
- 1 lata atún enlatado en agua, sin líquido
- 4 filetes filetes de anchoa en aceite
- 125 g de crema ácida
- 1 cdita de pimienta de cayena molida
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2276 kJ / 542 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Sabayón
15min
Soufflé de queso rápido
45 min
Solomillo de cerdo con tocino
1u.
Terrina de salmón
2u.
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4h
Tarta de cebolla confitada con queso de cabra
50min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1h 10min
Chutney de mango y chile cascabel
15min
Lomo de cerdo en salsa de calabaza
1h 30 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30 min
Boeuf burguignon
1h 10min