Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

5.0 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 porciones

Składniki

Carne
  • 90 g de vino blanco
  • 15 g de apio
  • 25 g de zanahoria en trozos
  • 15 g de cebolla
  • 5 pimientas gordas
  • 1 rama hoja de perejil fresco
  • 750 g de cuete de ternera en una pieza
  • 700 g de agua
Mayonesa
  • 175 g de aceite
  • 1 huevo
  • 2 yemas de huevo
  • 10 g de mostaza
  • 1 g de vinagre
  • 1 cdita de sal al gusto
  • 1 lata atún enlatado en agua sin líquido
  • 4 filetes filetes de anchoa en aceite
  • 125 g de crema ácida
  • 1 cdita de pimienta de cayena molida
  • 1 cdita de pimienta negra molida

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 542 kcal / 2276 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...