Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca básica
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
200 g de harina
-
2 huevos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
32 g
Kalorie
3612 kJ /
860 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Panecillos de agua
1 h 40 min
Queso Parmesano rallado
5 min
Baguette
3 h 45 min
Glaseado de crema de mantequilla
5 min
Masa para pasta fresca
1 h
Echalots dorados 250 g
25 min
Pasta fresca de betabel
25 min
Pasta fresca de espinacas
25 min
Pan para hamburguesa
3 h 20 min
Ravioles de espinaca y requesón
40 min
Glaseado de chocolate
10 min
Masa sablé
10 min