Urządzenia i Akcesoria
Papaya al vapor
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porción
Składniki
-
500 g de agua
-
1 papaya pequeña, pelada sin semillas (aprox. 300 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
212 kJ /
51 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Dulce de camote
1 godz. 15 min
Costa Azul
10 min
Duraznos al vapor (500 g) en Varoma
20 min
Cuartos de pera al vapor (500-800 g) en Varoma
25 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Brak ocen